Caise
-
Bine ați venit în JUICE LAND
INTRAȚIApasă aici! -
Click aici!Click aici!Înapoi
-
Înapoi
-
Caise
Caisa - baterie naturală
Originare din Asia, cu iz exotic și misterios, caisele se îmbujorează ori de câte ori sunt alese. Legenda spune că aroma lor te poate face să simți că vara durează la nesfârșit.
Caisele crude sunt surse prețioase de vitamine, minerale și substanțe nutritive cu rol extrem de benefic asupra organismului, precum potasiul, fosforul, calciul, riboflavina, fierul, vitamina A, magneziul, zincul, betacarotenul, vitamina C și multe altele.
Cireșe
Click aici!Click aici!Înapoi -
Caise
Grapefruit
Grapefruitul - copilul pomelo-ului și al portocalei
Descoperit în secolul al 18-lea în America de Sud, grapefruitul, o minune vitaminizantă, aduce nenumărate beneficii. Numai bun pentru sistemul imunitar, arde grăsimile în mod natural şi reduce colesterul.
Cireșe
Coacăze
Click aici!Click aici!Înapoi -
Mere Roșii
Mărul - de la Adam și Eva până azi
Cu o bogată mitologie şi istorie strânsă în jurul lui, mărul este unul dintre bătrânii înţelepţi ai fructelor, provenit tocmai din perioada neoliticului.
Mărul roşu este bogat în vitaminele A, B1, B2 şi C, dar şi în substanţe nutritive, precum magneziu, fosfor, fier şi potasiu.
Cireșe
Click aici!Click aici!Înapoi -
Mărul - de la Adam și Eva până azi
Cu o bogată istorie strânsă în jurul lui, mărul este unul dintre bătrânii înţelepţi ai fructelor, provenit tocmai din perioada neoliticului.
Merele verzi sunt o sursă excepţională de vitamine A, B şi C, care ajută la eradicarea radicalilor liberi din organism şi menţin pielea sănătoasă şi strălucitoare. Ele conţin mai multe minerale esenţiale, fiind mai bogate în fier, zinc, cupru, potasiu, decât alte soiuri de mere.
Mărul verde
Struguri
Click aici!Înapoi -
Struguri
Strugurii - boabele sănătății
Din Antichitate, de la Bachus şi până în prezent, povestea strugurilor şi a sucului lor aromat a alergat pe întreg globul pentru a marca fiecare papilă gustativă.
Cu peste 5000 de soiuri întâlnite, strugurii conţin vitaminele B, C, A, PP, K, dar şi potasiu, fosfor, magneziu, siliciu. În coaja strugurilor, mai ales a celor roşii sau negri, există resveratrol, cel mai puternic antioxidant cunoscut până acum.
Click aici!Click aici!Înapoi -
Caise
Cireșe
Cireașa - dulceața dulcețurilor
Fiind cel mai dulce fruct roşu, cireaşa a venit tocmai din zona cuprinsă între Marea Neagră şi Marea Caspică pentru a seduce inimile iubitorilor de fructe din întreaga lume.
Cireaşa conţine 80% apă, în care se găsesc dizolvate minerale şi vitamine, dar şi cantităţi generoase de calciu, fier, cupru şi multe oligoelemente.
Click aici!Click aici!Înapoi -
Piersica - fruct al pomului vieții
O divă exotică, provenită tocmai din China, piersica a fost îndelung considerată a fi simbol al unităţii şi nemuririi. Astăzi este la fel de dorită, şi nu doar pentru istoria ei bogată.
În compoziţia piersicilor intră nu mai puţin de 10 vitamine: A, C, E şi K plus alte 6 tipuri de vitamina B, dar şi fibre şi carbohidraţi.
Piersici
Pere
Click aici!Click aici!Înapoi -
Caise
Măr roșu
Coacăze
Coacăze negre - fructele longevității
Cu rădăcini europene, coacăza neagră era iubită încă din antichitate, considerată un fruct care favorizează longevitatea, cu gust exotic şi puternic aromat.
Coacăza neagră este bogată în vitamine şi minerale şi are, prin urmare, proprietăţi terapeutice, dar şi detoxifică în profunzime.
Click aici!Click aici!Înapoi -
Rodii
Rodia – SIMBOLUL FERTILITățII
Fiind cunoscută ca simbol al fertilităţii şi digestiei, rodia a călătorit tocmai din Asia, din vremuri îndepărtate, pentru a deveni un afrodisiac delicios şi zemos.
Rodia este un fruct parfumat, bogat în acizi graşi, vitamine (A,C, E şi acid folic), în fibre, potasiu şi nutrienţi. Se spune că acest fruct conţine de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât vinul roşu sau ceaiul verde.
Pepeni
Portocale
Click aici!Click aici!Înapoi -
Măr verde
Pepeni
Pepenele - povestitorul verilor fierbinți
Galben sau verde, pepenele are o aromă inconfundabilă. Cel verde, răcoros şi dulce, a străbătut întreg deşertul Kalahari pentru a răcori fiecare vară, pe când cel galben, dulce ca soarele, a venit tocmai din Asia îndepărtată.
Pepenele verde este foarte apreciat pentru conţinutul variat de vitamine (A, B, C, PP), săruri minerale (K, P, Ca, Fe) şi conţinutul ridicat de zaharuri. Pepenele galben este o sursă excelentă de vitamina A şi potasiu. De asemenea, este bogat în minerale, flavonoizi, vitamina C şi vitamine din complexul B.
Portocale
Click aici!Click aici!Înapoi -
Pepeni
Portocale
Portocala - regina citricelor
Bogată în vitamina C, crescută în regiuni cu o climă blândă, portocala este iubită pretutindeni în lume. Dacă soiurile de portocale acrişoare au fost cultivate cu mult înainte de Evul Mediu, cele dulci au scos pentru prima dată capul în soare în Asia de Sud, în secolul al XV-lea şi au devenit în întreaga lume un simbol al sănătăţii.
Portocala conţine: vitamina C în cantităţi remarcabile, vitamina A în cantitate redusă, calciu, potasiu, zaharuri uşor asimilabile de către organism şi fibre.
Pere
Click aici!Click aici!Înapoi -
Mere Verzi
Pere
Para - iubita verii
Cultivată și iubită de peste 4000 de ani, para a lăsat moștenire în intreaga lume peste 5000 de soiuri puternic aromate și parfumate.
Perele, atât de dulci și parfumate, conțin mulți nutrienți și puține calorii. Totodată, sunt o sursă excelentă de fibre, vitamina C, cupru și vitamina K.
Click aici!Click aici!Înapoi -
Rodii
Merișoare
Merișoarele - bombă de sănătate
Considerat unul din puţinele super-fructe existente în lume, merişorul este un dar al naturii. Merişoarele conţin în proporţie de 80% apă, iar restul sunt zaharuri, acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar şi uleiuri şi săruri minerale.
Înapoi -
-
Înapoi
Sucurile naturale de fructe
sunt produse speciale.Ele sunt obținute printr-un procedeu laborios, în care fiecare etapă este tratată cu pasiune și atenție deosebită astfel încât rezultatul să fie pe masura celor mai exigente așteptări.
De la selecția fructelor de cea mai bună calitate, trecând prin etapele de stoarcere și pasteurizare și ajungând la ambalajele aseptice care garantează păstrarea sucului în cele mai bune condiții de calitate și igienă, încercăm să facem totul pentru a schimba cât mai puțin posibil proprietățile inițiale ale fructelor atât de apreciate de consumatori și atât de importante pentru sănătate.
-
Santal Spritz
Ingrediente:
2 părți Aperol
1 parte Santal Rodie
1 parte Prosecco
1 parte apă carbogazoasă sau sifon
Autumn Sun Cocktail Santal
Ingrediente:
1 parte Gin
1 parte Cointreau
2 părți Santal Portocale Roșii de SiciliaPerfect Lady Santal
Ingrediente:
1 parte Santal Grapefruit
1 parte Santal Piersici
1 parte Gin
Preparare:
Amestecați sucurile în shaker și turnați conținutul într-un pahar cu picior înalt.
Se completează cu Gin și se decorează cu o jumătate de felie de grapefruit sau portocală.
Blood Red Zombie Santal
Ingrediente:
1 parte Vodka
1 parte Triplu Sec
2 părți Santal Portocale Roșii de Sicilia
1 parte Santal Cireșe
Gheață cuburiWhite Lady Santal
Ingrediente:
1 parte Santal Portocale
1 parte Cointreau
Champagne
Preparare:
Vărsați sucul de portocale și Cointreau-ul până la jumătatea unui pahar ce conține gheață. Completați cu Champagne.
Se decorează cu o jumătate de felie de portocală.Canaries Cruise Santal
Ingrediente:
1 parte Triplu Sec
1 parte Rom
2 părți Santal Cireșe
1 parte Santal Ananas
1/5 părți sirop bananăAlex Long Drink Santal
Ingrediente:
1 parte Vodka
1 parte Santal Portocale
1 felie de portocală
Preparare:
Vărsați direct Vodka și sucul de portocale într-un pahar înalt ce conține gheață.
Decorați cu o felie de portocală.Cherry Fizz Santal
Ingrediente:
1 parte Vodka
1 parte Brandy
2 părți Santal Cireșe
1 parte Sweet&Sour
Apă minerală
Ananas Champagne Santal
Ingrediente:
1 parte Santal Ananas
1 parte Campari
1 parte Champagne
Preparare:
Vărsați ingredientele direct într-un shaker și amestecați-le.
Se agită energic și se varsă conținutul într-un pahar. Se servește imediat rece.Cranberry Long Islander Santal
Ingrediente:
1 parte (Tequila/Rom/Gin/Vodka)
1 parte Sweet&Sour
Santal Cranberry
Gheață cuburi
Gold Apple Santal
Ingrediente:
2 părți Santal Mere
1 parte Santal Caise
1 parte Gin
Preparare:
Vărsați ingredientele într-un pahar înalt după ce au fost amestecate.
Se servește cu multă gheață și se decorează cu felii de măr galben.Cranny Lemonade Santal
Ingrediente:
1 parte Rom
2 părți Santal Cranberry
1 parte Sweet&Sour
Gheață pisatăTournevis Santal
Ingrediente:
1 parte Vodka
1 parte Santal Portocale
1 felie de portocală
Preparare:
Vărsați direct Vodka și sucul de portocale într-un pahar înalt ce conține gheață.
Decorați cu o felie de portocală.
Forest Berries Cooler Santal
Ingrediente:
1 parte Gin
1 parte Santal Fructe Roșii
1 parte Sweet&Sour
Gingerale/ apă tonicăSylvie Santal Santal
Ingrediente:
4 părți Santal Grapefruit
1 parte Gin
Preparare:
Vărsați ingredientele într-un shaker și amestecați-le.
Se decorează cu felii de grapefruit sau portocală și se servește rece, într-un pahar cu picior.
Forest Crush Santal
Ingrediente:
2 părți Vodka
1 parte Santal Fructe Roșii
2 felii de lime stoarseDom Tini Santal
Ingrediente:
2 părți Vodka
1 parte Triplu Sec
1 parte Santal Rodie
1/2 părți lime juicePera Cointreau Santal
Ingrediente:
2 părți Santal Pere
1 parte Cointreau
Preparare:
Vărsați ingredientele direct într-un pahar înalt și amestecați bine.
Se servește cu gheață.
Very Fabulous Santal
Ingrediente:
Frunze de mentă
1 parte Gin
2 părți Santal Rodie
1/2 părți lime juice
Apă tonicăCampari Orange Santal
Ingrediente:
1 parte Campari
1 parte Santal Portocale
1 felie de portocală
Preparare:
Vărsați direct Campari și sucul de portocale într-un pahar înalt ce conține multă gheață.
Decorați cu o felie de portocală.Melange Santal
Ingrediente:
2 părți Santal Mere
2 părți Santal Pere
1 parte Santal Ananas
Vin spumos
Preparare:
Vărsați sucurile de fructe într-un pahar și adăugați până la umplere vin spumos foarte rece.
Piano Bar Santal
Ingrediente:
3 părți Santal Grapefruit
2 părți Campari
Preparare:
Vărsați ingredientele într-un pahar înalt după ce au fost amestecate.
Se decorează cu o felie de grapefruit sau portocală. Se servește rece.
Sassy Santal
Ingrediente:
1 parte Santal Rodie
1 parte Santal Grapefruit
1 parte Vodka
Preparare:
Amestecați Vodka și sucul de grapefruit. Turnați într-un pahar plin cu gheață pisată. Adăugați apoi sucul de rodie.
Decorați cu jumătate de felie de lămâie sau portocală și frunze de mentă.
Six Monkies Santal
Ingrediente:
5 părți Santal Portocale
2 părți Gin
2 părți apă tonică
Preparare:
Se prepară în shaker și se servește într-un pahar înalt, adăugând apă tonică.
Se decorează cu o felie de portocală.
Înapoi -
Înapoi