Noutăţi
Santal TOP

Santal s-a reinventat pentru consumatorii săi și vine cu o gamă mult mai bogată de gusturi pe piața băuturilor răcoritoare necarbonatate. Astfel, cele 8 arome de fructe din gama Santal TOP - portocale, mere verzi, piersici, vișine, fructe roșii, rodie, ananas și limonadă - sunt prezentate acum într-un ambalaj nou, având un design modern și o nouă etichetă.

 

Santal Vișine 15%

Santal se reinventează mereu pentru consumatorii săi, aducând astfel  și gustul  Santal Vișine în ambalaj de 1 litru alături de celelalte gusturi care completează gama Red Line.

Gama Red Line conține băuturi răcoritoare obținute din sucuri și piureuri de fructe atent selecționate, atât autohtone dar și din alte zone geografice, ale căror atribute comune sunt culoarea roșie și conținutul ridicat de antioxidanți, iar ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate. 

Active Drink

Noua gamă Santal Active Drink vine să completeze categoria Santal still drink și este formată din trei sortimente: Fructe exotice & morcovi, Fructe roșii & morcovi și Portocale & morcovi.

Noile gusturi Santal Active Drink,  în care sunt combinate armonios fructe special selectate pentru un gust desăvârșit, sunt menite să revigoreze, să aducă savoare, dar și să ofere un aport de vitamine și antioxidanți, prin adaosul de morcovi,  patrunzând astfel în zona produselor funcționale. 

Santal Mandarine 100%

Santal a ales să își completeze gama de sucuri naturale 100% cu Santal Mandarine 100%, deoarece acest sortiment este unul dorit de către consumatori, dar destul de rar întâlnit pe piața românească de băuturi naturale de fructe 100%. 

Acest suc este 100% natural, fără adaos de conservanți, coloranți sau arome. Sucurile naturale Santal 100% sunt obținute din concentrate și/sau piureuri de fructe, sunt pasteurizate și îmbuteliate în ambalaje aseptice, pentru a păstra intacte atât proprietățile inițiale cât și gustul fructelor proaspete.

Toate sucurile 100% din gama Santal sunt conforme cu principiile de naturalețe și funcționalitate și acordă o atenție specială stării de bine organismului, fără a uita însă de importanța majoră a gustului.