Noutăţi
Santal Mandarine 100%

Santal a ales sa-si completeze gama de sucuri naturale 100% cu Santal Mandarine 100%, deoarece acest sortiment este unul dorit de catre consumatori, dar destul de rar intalnit pe piata romaneasca de bauturi naturale de fructe 100%.

Acest suc este 100% natural, fără adaos de conservanți, coloranți sau arome. Sucurile naturale Santal 100% sunt obținute din concentrate și/sau piureuri de fructe, sunt pasteurizate și îmbuteliate în ambalaje aseptice, pentru a păstra intacte atat proprietățile inițiale cat si gustul fructelor proaspete.

Toate sucurile 100% din gama Santal sunt conforme cu principiile de naturalețe și funcționalitate și acordă o atenție specială stării de bine organismului, fără a uita însă de importanța majoră a gustului.

Santal 100% BIO

Sucuri Santal 100% - BIO 

Sucurile Santal 100% - BIO sunt produsele de excelenta ale gamei Santal.

Acestea sunt obtinute din concentrate și/sau piureuri de fructe ECOLOGICE, care, la randul lor, provin din recolte de fructe sau legume care au fost cultivate in conformitate cu normele riguroase ale agriculturii ECOLOGICE. Cu sprijinul naturii, al tehnologiei si al expertilor nostri, intr-o cutie de suc Santal 100% - BIO sunt imbinate armonios gustul autentic al fructelor si legumelor proaspete, care si-au pastrat proprietatile naturale, aroma, culoarea si consistenta pulpei.

Aceste sucuri sunt 100% naturale, ecologice, fără adaos de conservanți, coloranți și arome.

Sucurile Santal 100% - BIO sunt pasteurizate și îmbuteliate în ambalaje aseptice, pentru a păstra intacte toate proprietățile inițiale, gustul si savoarea fructelor proaspete si naturale.

Santal TOP

Santal s-a reinventat pentru consumatorii săi și a revenit pe piața băuturilor răcoritoare de fructe, necarbonatate, cu o gamă mult mai bogată de gusturi. Cele 8 variante Santal TOP – Portocale, Fructe Roșii, Piersici, Mere Verzi, Vișine, Limonadă, Rodie și Ananas&Pepene Galben- vin acum într-un nou ambalaj cu un design modern și cu o nouă etichetă.